آیا امکانش هست برادرم بدون اطلاع ما بتواند وکالت زمین و خانه از پدر بگیرد و آن ها را به اسم خود سند بزند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۲ #73023318

با سلام و وقت بخیر
پدر بنده ۷۰ سال سن دارد میخواستم بپرسم آیا امکانش هست برادرم بدون اطلاع ما بتواند وکالت زمین و خانه از پدر بگیرد و آن ها را به اسم خود سند بزند؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام هرشخصی میتواند تادر قید حیات هست اموال خودرا به هرشخصی انتقال دهد منتها بایستی از نظر سلامت عقلی مشکلی نداشته باشد اگر پدرشما دارای سلامت عقلی است میتواند به برادرشما وکالت دهد

با سلام اگر سلامت کامل عقلی داشته باشد ایرادی ندارد اختیار اموال خود را دارند

باسلام
اگر پدرتان در صحت کامل هستند میتوانند هر گونه تصرفی خواستند در اموال خود بنمایند

سلام پدر شما محجور نیست و مال خودش را به هرکسی می‌تواند بفروشد یا به نامش بزند البته ۱/۳ انرا نه بیشتر

با سلام
چنانچه پدرتان در سلامت نیستند می توانید حجر ایشون را بگیرید تا هیچ سو استفاده ای نشود اما اگر غیر این باشد پدرتون مختار هستند در تصرف اموالشون

با سلام
اگر پدرتان در صحت و سلامتی کامل عقلی به سر میبرد خود شخصا میتواند اقدام به نقل و انتقال اموال خود به غیر نماید اما در صورت محجور بودن هرگونه نقل و انتقالی غیر قانونی خواهد بود و می بایست برای شخص محجور قیم تعیین گردد

با درود چنان‌چه محجور نباشد بله می‌توانند چنین کنند