با خروج بی اجازه زوجه از منزل و شرط برای بازگشت؛ چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۵۶ #72999400

سلام. چند روز پیش به خاطر فضای مجازی اختلافی بین من و همسرم پیش امد دیروز صبح به بهانه کار از منزل خارج و تاکنون مراجعه نکرده جواب هم نمیدهد فقط پیغام داده من رفتم مشهد و تا اجازه طلاق ندهی بر نمیگردم من و پسرم را رها کرده وظیفه حقوقی بنده چیست

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

ابتدا اظهارنامه و سپس دادخواست الزام به تمکین علیه ایشان ثبت کنید

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید

با سلام
بهتر است ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه الزام به تمکین برای زوجه اقدام نمایید و در صورت عدم نتیجه از طریق دادخواست الزام به تمکین از طریق دادگاه اقدام نمایید
شایان ذکر است که این پیامک ارسال شده از سوی همسرتان ، دلیل کافی برای ترک اختیاری منزل و نشوز ایشان در دادگاه است

سلام
ترک کردن منزل مشترک توسط زوجه از مصادیق عدم تمکین است. ابتدا از طریق اظهارنامه ایشان را دعوت به بازگشت و تمکین نموده و در صورت خودداری، دادخواست الزام به تمکین بدهید.

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اظهارنامه ای مبنی بر دعوت زوجه به تمکین ارسال و مهلت ۴۸ ساعت برای بازگشت تعیین کنید سپس در صورت عدم بازگشت دادخواست الزام به تمکین تقدیم کنید.
در صورت صدور حکم عدم تمکین و گواهی اجرا می توانید طبق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید
ضمنا اعطای وکالت در طلاق برای بازگشت توصیه نمی‌شود

اظهار نامه مبنی بر الزام به تمکین و ادای وظایف زوجیت ارسال کنید و بعد از آن دادخواست ثبت کنید