حقوق زوج را به کارت خودش واریز میکرده و دو سالی گذشته و تنها پرینت حساب مرد موجود است، میتواند شکایت خیانت در امانت بکند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۲۷ #72994232

آیا مرد با پرینت حساب خودش به جرم اینکه همسرش حقوق ماهانه مرد را به بهانه خرید منزل و امورات زندگی به کارت خودش واریز میکرده و الان دو سالی گذشته و تنها پرینت حساب مرد موجود است (نشاندهنده این است که همه حقوقش به حساب زن میرفته)،میتواند شکایت خیانت در امانت بکند؟
فرض مرد براعتماد به زن بوده و خودش چون بی سواد بوده،کارتش را به دست همسرش داده ولی زن با زرنگی تمام همه موجودی کارت را به کارت خودش انتقال میداده و حالا حاضر به پس دادن مبالغ هم نیست.
میتوان با شکایت از زن راه به جایی برد یا کلا باید مرد بیخیال سالی ۱۰ میلیون بشه؟
ممنونم.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود خیر جرم خیانت در امانت نیست، و حقوقی هم معلوم نیست به نتیجه برسید.

درود بر شما، با عنایت به طولانی بودن مدت این امر، اثبات عدم اطلاع زوج از این اقدامات زوجه بسی دشوار خواهد بود.

سلام بار اثبات برای شما سخت است شما راضی بودید کارت و رمز دوم وبا اطلاع کامل کارت را در اختیار زوجه گذاشتید پس دلیلی برای مجرمیت زوجه وجود نداشته است موفق باشید

سلام
چون مبلغ زیاد بوده و مدت طولانی این اتفاق می افتاده است مرد نمی تواند ادعای عدم اطلاع کند از طرفی وجود کارت مرد و رمز او در دست خانم دلیل بر رضایت و موافقت مرد با نقل و انتقالات بوده است.