نوبت تعویض پلاک گرفتم شده برای یک ماه دیگه؛ اگه وکالت دو روزه از فروشنده بگیرم، در این دو روز تعویض پلاک انجام میشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۱۰ #72991488

من ماشین رو قولنامه کردم ۳۰ میلیون جلو دادم الان میخوام تعویض پلاک کنم ۲ میلیون بایدم بدم تا تعویض پلاک انجام بشه

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از وکالت‌نامه منقضی شده است باید مجدد اقدام به تنظیم وکالت‌نامه کنید تعویض پلاک اولین چیزی که چک می کند همین تاریخ انقضا هست

سلام.
بهترین راه اخذ وکالت حداقل با مدت یک ماه ست .

با سلام بهتر است وکالت یک هفته ای بگیرد بله تعویض پلاک یک روزه انجام میشود

اگر منظور شما این است که انجام مراحل تعویض پلاک در دو روز به سرانجام میرسد یا خیر، باید گفت در صورت نبودن مشکل خاصی یک روزه انجام خواهد شد، اما زمان مورد نیاز جهت انتقال قطعی سند رسمی را نیز در نظر داشته باشید

سلام.همان طور که بهتر می دانید کارهای اداری بدلیل عدم حضور رئیس ویا کارمند و.... امکان طولانی بودن انها باشد.

با سلام
بنده پیشنهاد می کنم که مدت زمان وکالت را بیشتر کنید زیرا امکان حادث شدن هر اتفاقی که مانع از تعویض پلاک در مدت دو روز شود وجود دارد اگرچه تعویض پلاک عادتا یک روز بیشتر زمان نمی برد.

با درود
سوال حقوقی نیست.
برای شما آرزوی موفقیت و سلامتی دارم