وکالت تام بعد از ساخت زمین به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۲۴ #72975996

با سلام و احترام
برای زمینی وکالت تام به کسی دادیم تا کار های اداری و شهرداری را انجام دهد. وی از اقوام بود
حال زمین ساخته شده ولی هنوز پایان کار نگرفته ایم.
سوالم اینجاست که آیا وکالت وی برای ملک ساخته شده و هر طبقه هم دلالت می کند یا خیر؟
اجازه فروش و حتی رهن زمین در وکالت از ما سلب شده، اما الآن زمین ساخته شده
پیشاپیش از پاسخگویی شما متشکرم

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بستگی به متن وکالتنامه و مفاد آن دارد

با درود بستگی به مفاد وکالتنامه تنظیمی دارد

بستگی به متن وکالت دارد.

سلام بستگی به مفاد و اختیارات وکالتنامه دارد.

بستگی به حدود اختیارات اعطایی به وکیل از سوی شما دارد

درود بر شما، هرچند این مساله بستگی به مفاد وکالتنامه دارد لکن اصولا چنین وکالتنامه ای پس از ساخت و افراز واحدها منتفی خواهد بود.

سلام
همه مواردی که ذکر شد بستگی به مفاد توافق شده مندرج در وکالت نامه فیما بین وکیل و موکل دارد ‌.