آیا می توانم قبل از قطعی شدن حکم تعدیل تقسیط مهریه ام را طبق تقسیط قبلی مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۲۲ #72963237

سلام همسر سابقم سالی دوبار دادخواست تعدیل تقسیط مهریه میدهد و هر دفعه سه تا دوست که همکارش هستند میاره شهادت میدهند و منو محکوم میکنه چاره ای ندارم اخیرا هم دادگاه بدوی پرداخت هر شش ماه یک سکه را به هر یکسال یک سکه تعدیل کرده درحالی که شش ماه از تاریخ حکم تعدیل قبلی میگذرد. حالا میخواهم اعتراض کنم پرونده برود استان. میخواهم روز اخر اعتراض کنم تا موعد پرداخت سکه طبق حکم قبلی سر برسد و مهریه را مطالبه یا حکم جلب بگیرم ایا می توانم این کار را بکنم یا اجرای احکام به من میگه حکم قبلی قبول نیست باید صبر کنیم حکم جدید تکلیفش در تجدیدنظر مشخص شود یا نه قبل از قطعی شدن حکم جدید طبق حکم قبلی باید عمل کنند ؟ واقعا تعدیل حق نیست اون داره ماشین و خونه خریده به نام خانم جدیدش زده. ممنونم

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
با ارائه مستند و دلیل اثبات کننده دارا بودن ایشان را به دادگاه و شعبه صادر کننده رای اعلام نمایید ؛ فیش حقوق و استشهادیه؛هر آنچه که اثبات حق شما باشد به نفع شما بوده و تعدیل ایشان رد خواهد شد .درج تمام جزییات میسر نیست .با ثبت درخواست ارزیابی قطعا پاسخ جامعتری دریافت خواهید نمود .موفق باشید

حکم قبلی تازمانی که حکم جدیدی برمبنای موضوع صادر نشده لازم الااجراست

حکم پس از قطعی شدن قابل اجراست بنابراین میتوانید قسط قبلی را مطابق حکم قبلی دریافت کنید

باسلام
تا قطعی شدن حکم جدید،شما میتوانید بر طبق حکم قبلی عمل نمایید و هرگاه حس کردید دارای تمکن مالی هستند فی الفور به اجرای احکام اطلاع و تقاضای توقیف اموال را بخواهید

سلام تا زمانی که حکم صادره قطعی نگردیده مطابق آخرین وضعیت مهریه عمل خواهد شد.

میتوانید تا قبل از حکم تقاضای اجراییه نمایید

تا قطعی شدن حکم تعدیل ،همچنان به حکم قبلی عمل میشود