شکایت از همسایه نتیجه میدهد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۰۹ #72949866

سلام من یک خانه مجردی دارم، همسایه دیوار به دیوار من مدام با شوهر و بچش دعوا داره و فحش میده، من بعد از ۷ ماه به صابخونم گفتم و اونم به اونا اطلاع داده، منو تهدید کرده که ۴ دیواری اختیاری حالا امروز صدای موزیک رو بلند کردن و منم با مشت زدم به دیوار، شوهرش اومد جلو درب منزل، ندید مادر من خونه هست فکر کرد من تنهام، منم که درو میبستم باز زنگ میزد، بعدش زنش اومد فحاشی کرد و منو زد، البته جاش نمونده، حالا میخوام بدونم من شکایت کنم چی میشه؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
شکوائیه ای علیه آنها طرح کنید

سلام
در خصوص مزاحمت با پلیس ۱۱۰ تماس بگیرید . و ضرب فاقد آثار و توهین را اگر دلایل معتبر می توانید ارائه دهید اقدام نمایید

در صورتی که قادر به اثبات فحاشی و اهانت همسایه باشید میتوانید از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی اقدام به طرحشکایت نمایید تا در دادسرا مورد رسیدگی قرار بگیرد . پیرامون موضوع مزاحمت نیز باید در چند نوبت گزارش ۱۱۰ را دریافت نمایید تا امکان شکایت و اثبات اتهام وجود داشته باشد .

سلام
شما در مواردی که همسایه مزاحمت ایجاد می‌نمایند می‌توانید به پلیس ۱۱۰ زنگ بزنید تا مراجعه و به ایشان تذکر دهند و در مورد فحاشی اگر بتوانید آن را ثابت کنید و دلایلی داشته باشید می توانید با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی نزدیک محل سکونت خود شکایت خود را تقدیم تا به دادسرای محل ارسال و شما را دعوت بر رسیدگی نمایند البته با توجه به اوضاع و احوال کرونا در وضعیت فعلی و اینکه شما خودتان مستاجر هستید بهتر است چند ماه باقیمانده را مدارا کنید

شما برای شکایت تحت عنوان مزاحمت می توانید استشهادیه ای از همسایه تنظیم نموده و یا در زمان ایجاد سر و صدا با پلیس ۱۱۰ تماس حاصل فرمایید که صورتجلسه ای تنظیم شود و می توانید با استناد به شهادت شهود و صورتجلسه طرح شکایت نمایید.

با سلام
شما می توانید طرح دعوی کیفری ورود به عنف و فحاشی و ضرب و جرح مطرح کنید