از ثبت پرسیدیم گفت نمیشه رفع توقیف بزنید؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۷۸ #72870299

سلام
خانم برادرم مهریشو از طریق ثبت اجرا گذاشته و سهم الارث برادرم که مبلغ ناچیزیه رو توقیف کرده
برادرم هیچگونه مسکن و وجه نقدی برای اجاره ی حتی ۱ اتاقو نداره
برادرم جایی برای زندگی نداره و تنها داراییش سهم الارثشه
ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام رفع توقیف نمی شودازمستثنیات دین تلقی نمی شود.

با احترام .اعلام پستثنیات دین نماید

درود بر شما، این توقیف قانونی بوده و منعی در این خصوص وجود ندارد، لذا با این تفاسیر سهم‌الارث قابلیت رفع توقیف ندارد.

سلام متاسفانه قابل توقیف است. لیکن می توانند تحت عنوان مستثنیات دین اعتراض خویش را مطرح کنند

باسلام
سهم الارث قابل توقیف است
ولیکن میتوانید مستثنیات دین را مطرح نمایید اگر به اثبات برسد ممکن است رفع توقیف گردد

با درود..
توقیف صحیح می باشد. در واقع منعی برای توقیف سهم الارث زوج در قبال وصـول مهـریه زوجه وجود ندارد..

درود
متاسفانه رفع توقیف نمی شود زیرا مستثنیات دین نیست.