آیا میتوانم به دلیل ندادن بقیه پول از ایشان شکایت کنم یا خانه را تحویل ندهم و فسخ کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۰ #72868620

با سلام.
بنده سازنده هستم.یکی از طبقات ملکی را که ساخته بودم به شخصی فروختم و قرار شد دوماه بعد تحویل بدهم.خریدار مبلغی از باقیمانده پول برای تحویل خانه را به من شبا کرد و قرار شد بقیه دا در بنگاه بدهد.ولی خریدار گفت ملک شما آماده بهره برداری نیست.چون گاز وصل نشده و برق اختصاصی واحدی که به او فروخته ام وصل نیست و از پرداخت مابقی پول و تحویل خانه خودداری کرد. البته مدتی بعد از تاریخ تحویل خانه توانستم گاز و برق را وصل کنم ولی تاییدیه آسانسور را نگرفته ام سوالم این است آیا میتوانم به دلیل ندادن بقیه پول از ایشان شکایت کنم یا خانه را تحویل ندهم و فسخ کنم یا ایشان میتواند چه شکایتی از من بکند؟(ایشان دوسوم کل مبلغ معامله را هم پرداخت کرده).ممنون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قطعا شما میتونید مابقی مبلغ رو دریافت کنید
اما اینکه به استناد عدم پرداخت اقساط ، بشه قرارداد رو فسخ کرد منوط به گنجاندن این حق در قرارداد هست ، از طرف دیگه اینکه طرف مقابل چه اقداماتی می‌تونه انجام بده هم باید گفت شما طبق قرارداد و عمومات قانونی مکلف به انجام تعهدات خود هستید
با آرزوی شادی و بهروزی

سلام .‌به استناد قرارداد تون امکان مطالبه مابقی وجه وجود دارد

با توجه به عدم تحویل اپارتمان به دلیل اماده نبودن انشعابات لازم برای زندگی امکان فسخ وجود ندارد .