اعاده حیثیت از شهر دیگه ممکن است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۶۷ #72862899

یه نفر از شهر دیگه از من شکایت کرده که نتونسته دلیل کافی بیاره برای اعاده حیثیت میتونم از شهری که سکونت دارم اعاده حیثیت کنم؟؟؟؟؟؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
رسیدگی درصلاحیت دادگاه محل وقوع جرم است لیکن ثبت شکایت از طریق دفاتر خدمات قضایی سراسر کشور امکانپذیر است

سلام .از هر دفتر خدمات قضایی در هر شهرستانی امکان ثبت شکایت هست اما دادگاهی رسیدگی کننده می باشد که جرم در ان محل به وقوع پیوسته باشد

شکایت را میتوانید تقدین دارید لیکن دادگاه محل وقوع جرم صلاحیت رسیدگی ب موضوع و اصدار رای را دارد

وقت بخیر دادگاه محل وقوع جرم ،دادگاه صالح می باشد.

با سلام ،دادگاه محل وقوع جرم ،صلاحیت رسیدگی به این پرونده را خواهد داشت

باسلام دادگاه محل وقوع جرم ،دادگاه صالح می باشد.

شکایت خود را در دفتر خدمات قضایی شهر خود مطرح کنید