نفقه فرزند بالغ غیر رشید چطور مطالبه شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۲۸ #72853437

دو دختر بالغ که پدر و مادرشون از هم جدا شدن دادخواست نفقه کردن و با توجه به مدتی که گذشته رای شورا پرداخت ۱۸ میلیون بعنوان نفقه برا بچها بوده، الان با گذشت بیش از ۶ ماه هنوز مبلغی پرداخت نشده و توی این مدت هم هیچ وجهی از سوی پدر پرداخت نشده، بچها شهرستان هستن و پدر کارمند در شهر اهواز، الان با این حکمی که دارن و مدتی که گذشته باید چه کار کنند؟ پدر حقوق بگیر هست باید دوباره دادخواست بدن؟ بعد باید بیان اهواز و دادخواست بدن؟ اگر ممکنه توضیح بدید ممنون

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید تقاضای اجرای حکم صادره را کرده و در صورتیکه اموالی از پدر وجود داشته باشد اقدام به توقیف نمایند . در غیر اینصورت میتوانند یک چهارم از حقوق پدر را توقیف و دریافت کنند .

با سلام خدمت شما چنانچه حکم صادره قطعی شده است تقاضای اجرای حکم از طریق اجرای احکام حقوقی شورا بکنید .