اداره آگاهی من را احضار کرده و میگوید اگر پیدایش نکنی مسئولیتش با شماست و بازداشت میشوی اکنون چه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۵ #72832797

با سلام . یک سال پیش به خواستگاری دختری که همکارم بود رفتم اما خانواده ایشان جواب رد دادند . حال برای بار دوم اقدام به فرار کرده ( بار اول بهزیستی مراجعه کرده ) . مدتی است تلفنی با من در تماس است و از من کمک مالی ، سوالی پرسیده و در حد احوال پرسی است ‌. چند روز پیش به او گفتم خانواده اش با من تماس میگیرند . به انها زنگ بزند و خبر بدهد که سالم و سلامت است . حال اداره آگاهی من را احضار کرده و میگوید اگر پیدایش نکنی مسئولیتش با شماست و بازداشت میشوی . اکنون چه کنم ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما مرتکب جرمی نشده اید و هر ادعایی علیه شما باید اثبات شود
واقعیت را مطرح نمایید و اعلام دارید که از طریق نقطه زنی موبایل ایشان از محل ایشان مطلع شوند

با سلام مجدد ممکن است تحت عنوان آدم ربایی طرح جرم شده باشد ولی بدون دلیل نمی‌توان آن را اثبات نمود

سلام
با توجه به اینکه اقدامی از جانب شما مبنی بر تحریک ایشان برای خروج از منزل صورت نگرفته است لذا جرمی متوجه شما نمی باشد

با سلام؛ جرمی به نام فرار از خانه در قوانین وجود ندارد، لذا تهدید مامور آگاهی نه تنها خلاف قانون بوده بلکه خود جرم محسوب می شود از مبادی ذیربط تخلف نامبرده را پیگیری نمایید.