بدون حضور من نحوه پرداخت مهریه تعیین میشه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۰ #72805296

من مهریه م رو اداره ثبت گذاشتم اجرا. امروز ابلاغیه برای همسرم اومده. چرا برای من ابلاغیه نموده.

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
نیازی به حضورتان نیست

نیازی به حضور شما نیست

با سلام
پس به اجرا گذاشتن مهریه از طریق اداره ثبت با برای زوج ابلاغیه می‌رود.نه زوجه.
نحوه پرداخت مهریه در دادگاه پس از دادخواست اعسار یا تعدیل زوج تعیین میشود.(نه در اداره ثبت )

بسمه تعالی :خدمت شما عرض کنم :همانطور که فرذمودید اجرای ثبت اقدام فرمودید و اجرا دادگاه نیست که طرفین را برای دفاغ احضار نماید .. بهمین علت فقط برای شخص مدیون ابلاغ اجرا صادر میگردد تا برایب پرداخت تعیین تکلیف شود و تکلیف این است یا تسویه نقدی یا اموالی معرفی نماید که قابلیت وصول داشته باشد و چنانچه از این دو راه مقدور نباشد به دادگاه معرفی تا رویه قضایی آن طی گردد و دادگاه تصمیم مقتضی بر اساس آیین تشریفاتی حقوقی گرفته و اصدار رای نماید .
از لطایف کلام اینکه : زمانی باید از طریق اجرای ثبت مطالبات را به اجرا گذاشت که همزمان مالی (منقول یا غیر منقفول ) نیز معرفی کنید تا توقیف گردد در غیر اینصورت رویه قضایی تقریبا از نظر تشخیص تمکن مالی بدهکار گاها بنفع او خواهد شد
لذا به همین دلیل نیازی به دعوت شما نیست