از شریکم سفته گرفتم ولی ادعای جعل امضا و اکراه اثر انگشت کرده، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۵۹۸ #72780605

شریکم بابت تسویه حساب کاری سفته به من داد.امضا کرد و اثر انگشت زد. بعدا برای امضا ادعای جعل کرد و برای اثر انگشت ادعای اخذ سند به اکراه کرد.خوشبختانه جعل را منع تعقیب خوردم ولی اخذسند به اکراه را با نظر کارشناس و بدون هیچ دلیلی محکوم شدم.حالا با توجه به اینکه بعد از ادعای جعل امضا که نتونسته ثابت کنه ادعای انکار امضا مسموع نمیتونه باشه و از طرفی من اثر انگشت رو به اکراه گرفتم نه کل سند رو .الان میتونم شکایت حقوقی بابت مطالبه سفته ها بکنم؟ چون سند با امضای تنها هم اصالت داره؟

مشاوره حقوقی سفته
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام بله می توانید

سلام بله می توانید امکانش است

بله شما میتوانید مطالبه وجه سفته را بنمایید

با سلام و درود
بله می توانید.

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است بله امکان پذیر است.

اگر اخذ سند در کل به اکراه صورت گرفته و محکومیت شما نسبت اخذ به کل سند باشد این سند قابل استناد نیست اما اگر شامل فقط اثر انگشت باشد امضا به تنهایی قابل استناد است و می توانید ادعای پرداخت سفته را داشته باشید.

با سلام و احترام
بله این امکان برای شما وجود دارد