هزینه های دادرسی را چه کسی باید پرداخت کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۹۱ #72767909

سلام
۲ هفته پیش دادگاه استرداد جهیزیه تامین خواسته طبق لیست سیاه جهیزیه داشتم.روز اول اثاثایی که خودم خریده بودم تو لیست سیاه جهیزیه خودشون اضافه میکنن، منم امضا گرده بودم. خانومم ۲ ماه پیش طبق لیست سیاه جهیزیه تمام اثاثای خونرو میبره. هفته قبل که دادگاه داشتیم فاکتور اثاثایی که بنام خودم بود و خودم خریده بودم رو به قاضی میدم. ۳ روز پیش قاضی رای میده حضوری رفتم گرفتم. داخل دادنامه ی جای متن رو خب متوجه نشده بودم!! خداروشکر اولا بابت اثاثایی که فاکتور داده بودم قاضی به من رای داد. بعد نوشته بود؛ هزینه دادرسی تعرفه خدمات حق والوکاله وکیل بود؟این هزینه دادرسی و.... رو کی باید پرداخت کنه؟!؟خواهان خانومم هزینه رو به من که خوانده هستم باید بده؟ یه من خوانده باید این پول رو به خواهان که خانومم هست بدم؟ اینو خب متوجه نشده بودم.ممنون میشم جوا بدید.تشکر.سپاس.

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هزینه های دادرسی و کارشناسی و حق الوکاله در ابتدای اقدام قضایی بر عهده ( شاکی یا خواهان ) میباشد و در صورتیکه حکم بر محکومیت طرف دعوی صادر شد طرف دعوی موظف به پرداخت ان خواهد بود .

هرچند که در ابتدای طرح دعوی خواهان باید هزینه دادرسی و حق الوکاله و .... را بپردازد ، ولی در صورت صدور حکم به نفع خواهان پرداخت کلیه خسارات مذکور شامل هزینه دادرسی ، حق الوکاله وکیل و .... بر عهده خوانده بوده که باید به خواهان بپردازد .

همسرتان باید پرداخت کند