بنظر اساتید گرامی، آیا در قانون کار، حمایتی از موضوع بنده وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۹۲۸ #72762793

با سلام
حدود سه و نیم سال بصورت قراردادی در دانشگاه علوم پزشکی بصورت مستمر دارای قرارداد بودم.
مدت قراردادهام ۶ماه به ۶ ماه تمدید میشد.
رضایت کتبی ۱۰۰۰۰۰% با امضا رییس دانشگاه داشتم. ولی متاسفانه بعد از سه سال و نیم بدلیل نامشخص و غرض شخصی برخی، تسویه حساب نمودن باهام. البته این تسویه حساب فرایند قانونیش رو طی نکرد و یهویی اتفاق افتاد و حتی بهم ابلاغ نشد.

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود علت اخراج شما می بایست بررسی شود که آیا قرارداد شما خاتمه یافته یا خیر، از آنجایی که شما تابع قانون کار میباشید، با شرایطی امکان بازگشت به کار متصور است از طریق اداره کار پیگیری نمایید.

سلام
از طریق اداره کار بازگشت به کار و دریافت مطالبات معوقه دهید

با سلام و ارادت در ماه اول باید به وزارت کار مراجعه ودر صورت ندادن حق و حقوق قاونی اقدامات اولیه را انجام دهید ...و در صورت عدم برگشت به کار می توانید از مزایای بیمه بیکاری استفاده کنید

در صورتی که قرارداد شما تمدید نشده باشه شما کارگر اخراجی محسوب نمیشید و کارفرما تعهدی مبنی بر عقد قرارداد جدید با شما نداره اما در صورتی که در حین قرارداد اتمام کار صورت گرفته میتونید نسبت به این موضوع دادخواست بازگشت به کار ارائه بفرمایید

با سلام میتوانید به اداره کار دادخواست بازگشت به کار دهید

سلام و ادب به اداره کار محل مراجعه و تقضای بازگشت به کار خود را مطرح نمایید

پایان قرارداد نشانه فسخ قرارداد است و به صورت اتوماتیک رابطه کارفرما و کارگر قطع می گردد . بنابراین مشکلی متوجه کارفرما نیست مگر انکه مطالباتی از ایشان طلب داشته باشید که طی مراحل قانونی قابل پیگیری می باشد