سهم الارث دختر از پول نقد چقدر است؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴,۱۸۰ #72757081

سهم الارث دختر از پولی که ارثیه حساب میشه چقد است. مثلا از ۵ میلیارد سهم ۴ تا پسر و ۳ دختر و همسر متوفی باید داده بشه. امکانش هست بگید سهم دختر تقریبی چقد میشه؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود زوجه یک هشتم از اموال منقول و قیمت اموال غیر منقول ارث می‌برد مابقی بین فرزندان ذکور دوبرابر اناث ارث می‌برند

درود بر شما، چنانچه وارث دیگری نباشد، سهم زوجه‌ی متوفی ۶۲۵ میلیون تومان، سهم هر پسر ۷۹۵ میلیون و ۴۵۴ هزار تومان و سهم هر دختر ۳۹۷ میلیون و ۷۲۷ هزار تومان.

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. در تقسیم سهم الارث وراث از وجه نقد، ابتدا سهم همسر متوفی به میزان یک هشتم از مبلغ کسر می شود و با توجه به ۴ پسر (هر کدام دو سهم) و سه دختر (هر کدام یک سهم) که سهم دارند، باقیمانده جمعا تقسیم بر ۱۱ می شود که با محاسبه ارزش هر سهم، سهم دختران ۳۹۷.۷۲۷.۰۰۰ تومان برآورد می گردد..
موفق باشید..

۳۹۷،۳۲۷،۰۰۰ تومان سهم هر دختر می باشد

سلام
سهم الارث دختر از وجه نقد نیز مانند سایر اموال بوده و تفاوتی در این مورد وجود ندارد .

با سلام
ابتدا بایستی سهم الارث مادر ( یک هشتم ) از کل ماترک کسر و پرداخت گردد
سپس مابقی سهم به ۱۱ قسمت مساوی تقسیم و هر پسر دو برابر هر دختر سهم خواهد برد
با این حساب و ماترک فرضی میتوان گفت که تقریبا سهم هر وراثی میشود :
سهم همسر ( زوجه ) : ۶۲۵۰۰۰۰۰۰ تومان
سهم هر دختر : ۳۹۷ میلیون و ۷۲۷ هزار تومان
سهم هر پسر : ۷۹۵ میلیون و ۴۵۴ هزار تومان
موفق باشید

ابتدا یک هشتم همسر از مبلغ کسر میشود و مانده آن با توجه به ۴ پسر و سه دختر تقسیم بر ۱۱ میشود و هر پسر ۲ سهم و هر دختر یک سهم میبرد. که میشود سهم دختر ۳۹۷.۷۲۷.۰۰۰ تومان.
موفق باشید