آیا شرایط عمومی پیمان برای قراردادهای بخش خصوصی هم نافذ است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۱۹ #72755797

باسلام ، آیا شرایط عمومی پیمان برای قراردادهایی که بین دو شخص حقوقی بخش خصوصی انعقاد می یابد نافذ است؟ مثلا تعیین افزایش یا کاهش ۲۵% مبلغ قرارداد که در ماده ۲۹ شرایط عمومی پیمان درج گردیده است باید در قراردادهای بخش خصوصی هم رعایت گردد یا دوشخص حقوقی بخش خصوصی می توانند بیشتر یا کمتر هم توافق کنند؟ باتشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام هرتوافقی چنانچه مخالف قوانین امری نباشد معتبرونافذ می باشد.

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بر اعتبار خود باقی می باشد.

درود: شرایط عمومی پیمان در قراردادهای خصوصی هم نافذ است، در ضمن دو طرف قرارداد می توانند به بیشتر و یا کمتر موافقت نمایند .

نافذ و هرگونه توافقی برخلاف قانون نباشد می توانند بکنند

هر گونه توافقی اگر برخلاف قوانین آمره نباشد نافذ است.

با سلام و ادب

توافقات اشخاص نسبت به کاهش یا افزایش تعهدات است نافذ و معتبر و در بسیاری از شرکت ها در حال انجام است.نمونه مشابه زیادی را داشته ام

با درود
دارای اعتبار است.