آیا رضایت شاکی در جرم آدم ربایی باعث بخشودگی کامل حبس می گردد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۳۰۱ #72736830

با سلام
حدود ۳ سال پیش در مسیر اشتباها سوار ماشینی گذری شدم و راننده سعی در ربودن و تجاوز نمود که خوشبختانه توانستم خلاص شوم اما آزار و اذیتهایی به من نمود از آنجایی که پلاک ماشین را برداشتم شکایت کردم و دادگاه برای راننده ۱۰ سال حبس و ۹۹ ضربه شلاق رای داد که در دادگاه تجدید نظر هم تایید شد. حکم جلب راننده را دو بار گرفتم که متاسفانه متواری شد و موفق به دستگیری او نشدند حالا بعد از حدود یکسال و نیم که جرات آفتابی شدن پیدا کرده مرتب با فرستادن افراد مختلف و آبروریزی سعی در گرفتن رضایت دارد. سوال من این است اگر من برای خلاص شدن از فشار رضایت بدهم حبس عمومی راننده باقی می ماند و چند سال حبس خواهد داشت و آیا ممکن است بازهم متواری شود و بعد از مدتی مثلا در زمانی مثل ۲۲ بهمن عفو بخورد و یا اینکه تعلیق شود و یا به جای حبس پول پرداخت کند؟ ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باعث تخفیف مجازات می گردد

با درود از موجبات تخفیف است

درود می توانید تحت مزاحمت وتهدید شکایت نمایید

خیر صرفا می تواند تقاضای تخفیف کند.

با سلام
با اخذ رضایت از شما ، در مجازات فرد تخفیف داده خواهد شد
اگر ایجاد مزاحمت یا سلب آسایش نموده است میتوانید علیه شخص و اشخاصی که برای رضایت اقدام نموده اند اقدام قانونی نمایید

بهتر است از ایشان شکایت مزاحمت وتهدید نمایید...لکن در صورت رضایت جرم واجد جنبه عمومی است است که رضایت شم فقط باعث تخفیف مجازات میگردد...

با سلام
جرم آدم ربایی جنبه عمومی هم دارد و از جمله جرائم غیر قابل گذشت میباشد .
و رضایت شما تنها موجب تخفیف در مجازات خواهد شد.