تمکین بزنم پولی ندارم که بخوام مسکن تهیه نمایم؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۰ #72731979

کمک لطفا
اینجانب زوج در سال ۹۵ با زوجه عقد کردم
و برج سه ۹۶ مبلغ ۷۰ ملیون تومن به حساب زوجه واریز کردم که مدارک ان موجوده. ایشون قرار بود مبلغ رو برگردونن دوماه که الان سه سال شده بر نگردوندن.
با توجه به تکرار مکرر تو این چنسال منجر به درگیری لفظی شد و بالاخره ایشون ترک منزل کردن و جهزیه و وسایل منم با خودشون بردن.
الان دستم مونده تو حنا
تمکین بزنم پولی ندارم که بخوام مسکن تهیه کنم و ز
داستانهای مربوط به تمکین
الان چه دادخواستی میتونم بدم با توجه به شرایط اقتصادی جامعه
ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارسال اظهار نامه ضمن اخطاردادن و تعیین مهلت به ایشان درخواست تمکین نمایید .چنانچه رای تمکین به نفع شما صادر شود . زوجه ناشزه محسوب ومستحق نفقه نخواهد بود ....

با سلام
اولا شما بابت ۷۰ م که به زوجه پرداخته اید و مدارکی بر این امر دارید میتوانید علیه ایشان اقامه دعوی نمایید
دوما شما اقدام به ارسال اظهارنامه الزام به تمکین برای زوجه نموده و در صورت عدم همکاری از طریق دادخواست الزام به تمکین اقدام نمایید که احتمال دارد زوجه اقدام به تمکین ننماید که در اینصورت ناشزه محسوب خواهد شد
و اگر تمکین نماید و تقاضای مسکن کند میتوانید با وسع مالی خود محلی را اجاره نمایید ( موقتا ) تا بتوانید به نیت زوجه پی برده و تمکین یا عدم تمکین زوجه برای دادگاه محرز گردد

با سلام وقت شما بخیر
با ارسال اظهار نامه ضمن اخطاردادن و تعیین مهلت به ایشان درخواست تمکین نمایید .چنانچه رای تمکین به نفع شما صادر شود . زوجه ناشزه محسوب ومستحق نفقه نخواهد بود ؛سپس اقدام به درخواست اجازه ازدواج مجدد نمایید .چنانچه مدارک و مستند واریز وجه را داشته باشید امکان ثبت دادخواست مطالبه وجه واریزی را خواهید داشت.
امکان درج تمام جزییات میسر نیست.
با ثبت درخواست ارزیابی امکان ارائه پاسخ کامل و جامعتر را فراهم نمایید .موفق باشید

دادخواست مطالبه وجه در صورت داشتن دلیل و مدرک مبنی بر پرداخت پول به همسرتان .