پیام داده که پولت رو ندارم بدهم، چگونه برای دریافت طلب اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۸ #72720459

سلام.
پنج شنبه شب بار رو از من تحویل گرفته داده به مشتری و بعدش دیگه جواب منو نداده جمعه پیام داده که پولت رو ندارم بدم ۴ روز دیگه میدم هر کاری تونستی بکن. خود این اقا یکی از دو شریک صاحب پیک موتوری هستش که بار رو برده. لطفا منو راهنمایی کنید که چجوری پیگیر بشم زودتر به پولم برسم. باید جلوی مغازش اول زنگ بزنم ۱۱۰ بعد پیگیر کارهای قانونیش بشم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مطالبه طلب فاقد وصف جزایی میباشد و پلیس ۱۱۰ کاری نمی تواند انجام دهد پیشنهاد میکنم همان چهار روزه بگیری خیلی بهتر است