مزاحمت تلفنی و فحاشی را چطور پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۵ #72707543

با سلام

شخصی با موبایل من تماس میگیرد و یا پیام میدهد و فحش ناموسی میدهد، آرامش خانوادگیم را بر هم میزند و ایجاد مزاحمت میکند، ترس از بیرون رفتن از خانه و محل کار را دارم.

چکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و احترام.

بر اساس ماده ۶۴۱ قانون مجازات اسلامی در مورد مزاحمت تلفنی:
«هر کس به وسیله تلفن یا دستگاه‌های مخابراتی دیگر برای اشخاص ایجاد مزاحمت کند، علاوه بر اجرای مقررات خاص شرکت مخابرات، مرتکب به حبس از یک تا ۶ ماه محکوم خواهد شد.»

بر اساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی در مورد تهدید:
«هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را کرده یا نکرده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان ازدو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

همچنین بر اساس ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی در مورد فحاشی:
«توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک، چنانچه موجب حد قذف نباشد، به مجازات شلاق تا (۷۴) ضربه و یا پنجاه هزار‌ تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود.»

لذا علاوه بر امکان پیگیری از سوی شرکت مخابرات، از طریق دادسرا و در قالب شکایت کیفری نیز می توانید با عنوان مزاحمت تلفنی ، توهین و تهدید شکایت نمایید.

با آرزوی موفقیت و سلامتی برای شما

سلام با عنوان ایجاد مزاحمت و تهدید و توهین می توانید از وی شکایت کنید . اگر پیامکی هم ارسال کرده می توانید به عنوان اماره به دادسرا ارائه دهید .

میتوانید به جرم تهدید و مزاحمت و توهین از ایشان شکایت کیفری نمایید .

با سلام و احترام
می توانید علیه ایشان دادخواست مزاحمت و فحاشی را مطرح نمایید لیکن ارایه پیامکها و یا صدای ضبط شده می تواند اماره ای برای تصدیق ادعای شما باشد