مراحل قانونی سقط جنین چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۷ #72699895

خانومی ۱۹ ساله هستم دو ساله ازدواج کردم الان میخوام از شوهرم جدا بشم ولی الان ۶۸ روزه حاملم و نمی خوام بچه رو نگه بدارم و مهریه و همه چیزو هم به شوهرم می بخشم.
بی زحمت بابت بچه راهنمایم کنید.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام متاسفانه اگر به دلایل درمانی نباشد به هیچ عنوان اجازه سقط را ندارید
و در صورت سقط غیر قانونی مجازات خواهید شد
موفق باشید

درخواست صدور مجوز برای سقط جنین فقط هنگامی پذیرفته می‌شود که جهت درمان و دارای شرایط زیر است:
- درخواست سقط درمانی به اداره کل پزشکی قانونی استان‌ها تقدیم شود.
- این درخواست قبل از چهار ماهگی جنین ارائه شود.
- درخواست از سوی زوجین همراه با معرفی‌‌نامه پزشک معالج باشد. همچنین است هنگامی که دستور مقام قضائی برای سقط جنین منضم به درخواست باشد، باز هم ارائه نظر پزشک معالج ضروری است.

سقط یا باید درمانی باشد در صورت دستور مقام قضایی یا درخواست زوجین یا معرفی نامه پزشک معالج قبل از ولوج روح (چهارماهگی) در صورتی که ادامه بارداری مادر به مرگ جنین یا مادر منجر شود، با درخواست صدور مجوز سقط درمانی (تنها در ادارات کل پزشکی قانونی استانها) مورد پذیرش قرار می‌گیرد.بر اساس ماده واحده مصوب ۱۰/۳/۱۳۸۴ مجلس شورای اسلامی «سقط درمانی با تشخیص قطعی سه پزشک متخصص و تایید پزشکی قانونی مبنی بر بیماری جنین که به علت عقب افتادگی یا ناقص‌الخلقه بودن موجب حرج مادر است یا بیماری مادر که با تهدید جانی مادر توام باشد قبل از ولوج روح (چهار ماه) با رضایت زن مجاز است و مجازات و مسئولیتی متوجه پزشک مباشر نخواهد بود. متخلفان از اجرای مفاد این قانون به مجازات‌های مقرر در قانون مجازات اسلامی محکوم خواهند شد.»