با واگذاری سرقفلی به غیر بدون رضایت صاحب ملک چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۵۷۵ #72699739

بدون رضایت، سر قفلی مغازه را به غیر واگذار کردن ومن تقاضای تخلیه کردم ولی تخلیه صورت نگرفته

مشاوره حقوقی سرقفلی
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اظهارنظر به بررسی نیازدارد.

با احترام برای اظهار نظر دقیق نیاز به بررسی بیشتر اسناد و مدارک شماست پیشنهاد میشود از خدمات مشاوره سایت استفاده نمایید

با درود به قاطعیت نمی‌توان اظهارنظر کرد اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سلام .دادخواست تخلیه به سبب انتقال به غیر بنمایید ابتدا تامین دلیل نمایید

جهت اظهارنظر بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

با سلام واحترام
مالک می تواند با پرداخت نصف حق کسب و پیشه (نصف سرقفلی) درخواست تخلیه نماید...

با سلام
درصورتیکه حق انتقال بغیر در اجاره نامه از مستاجر سلب شده باشد هرگونه انتقال به هر نحو از موجبات تخلیه با پرداخت نصف حق کسب وپیشه وتجارت خواهد بود حال در صورتیکه تخلیه صورت نگرفته است باید اسناد ومدارک شما توسط متخصص بررسی شود