میتونم درخواست طلاق بدم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۴۰ #72695197

سلام بمدت ۶ ماه هس که عقد کردم و یکماه بعد از عقدم به دلیل مشاجره با همسرم و دخالت خوانوادشون از منزل پدر همسرم به منزل پدر خودم اومدم و فرداش برگشتم که خواهرهای ایشون من را از منزل بیرون کردن و از ان تاریخ به بعد کسی سعی در برگردوندن من انجام نداد و همسرم تنها به چند پیام و زنگ بسنده کردن و ماهیانه مبلعی پول واریز میکردن ( پول خودم بودم که بهش به صورت نقدی قرض داده بودم اما راهی برای اثبات ندارم ) خانواده همسرم به لصرار همسرم را به سربازی فرستادن که از فکر من و زندگی با من بیرون بیاد و راه تماسی نداشته باشیم در صورتیکه من و همسرم توافق کرده بودیم سربازی نرن و بخرن تا ما زودتر زندگی خودمون و شروع کنیم که خب خونوادش نمیزارن و همسرم مطیع حرف اونهاس با این حساب بنده علاوه بر این ۶ ماه دو سال دیگه هم بلاتکلیفم تا تکلیفم با ادم بی عقل و دهن بین مشخص بشه من میتونم درخواست تهیه مسکن بدم؟ و ایا دادگاه با توجه به دختر نبودن من و واریز پول و با توجه باینکه بند خ درمنزل پدری به سر میبرم ایشون رو متهم به ترک نفقه بخاطر تهیه نکردن مسکن میکنه؟من براشون اظهارنامه ترک انفاق فرستادم که براشون مهم نبود سربازی رفتن ایشون میتونه مانع رفع اتهام بشه؟ با توحه باینکه ایشون سزمایه ای ندارن میتونم از طریق تهیه نکردن مسکن ازشون طلاق بگیرم؟ چنماه باید از تهیه نکردن مسکن بگذره تا درخواست طلاق بدم؟در دادگاه چگونه باید ثابت کنم همسرم علاقه ای به زندگی با من ندارد جز ازار من و چگونه باید ثابت کنم که در عسر و حرج جنسی هستم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا شکایت ترک انفاق کنید پس از اثبات جرم ترک انفاق در صورت عدم اقدام از سوی همسر حق درخواست طلاق را خواهید داشت

با سلام طرح دعوای ترک نفقه نمایید .در صورتی که درباره سربازی نرفتن با شما توافق کردن و مدرکی دارید می توانید به عنوان تدلیس در ازدواج شکایت کنید.باید عسر و حرج خودتان را اثبات کنید.انشالله مشکلتون حل بشه.

با سلام و احترام؛
بله ایشان ملزم به تهیه مسکن مناسب تحت عنوان نفقه برای حضرت عالیه هستند.
راجع به عسر و حرج از دو طریق میتوانید اقدام بفرمایید:
۱. ترک منزل شوهر (منظور از منزل در کنار همسر نبودن هم می شود) به مدت بیش از ۶ ماه پیوسته است.
۲. عدم برقراری رابطه جنسی به مدتی بیش از ۴ ماه که مطابق روایات فقهی حداکثر زمانی که مرد میتواند با همسر خود رابطه برقرار نکند ۴ ماه است.
بدین طریق شما هم وکالتا و هم اصالتا از حق طلاق بهره مند خواهید شد.
پیروز باشید

با توجه ب توضیحات شما در صورت اثبات عسر و حرج از سوی دادگاه میتوانید طلاق بگیرید در خصوص نفقه نیز می توانید شکایت ترک انفاق را مطرح نمایید

باسلام
شما می توانید جهت ترک انفاق شکایت کنید
در صورتی که میتوانید عسروحرج خود را اثبات نمایید درخواست طلاق بدهید

شکایت ترک انفاق مطرح نمایید و همزمان دادخواست مطالبه نفقه بدهید.جهت درخواست طلاق باید عسر و حرج خویش را براساس یکی از شروط دوازده گانه ضمن سند ازدواج اثبات نمایید

سلام

تقاضای طلاق میتوانید کنید اما باید عسر و حرج خویش را اثبات نمایید.
در صورت اثبات عسر و حرج می‌توانید تقاضای طلاق کنید و همچنین امکان طرح دعوا ترک انفاق وجود دارد.