چند بار ابلاغیه برای ایشان صادر میشود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲,۸۶۸ #72689469

سلام من مدت ۱ هفته میشه که رای طلاقم صادر شده و ابلاغیه برا شوهرم ارسال شده و فعلا به دادگاه مراجعه نکرده ند.سوالم اینه ایا طی این مدت ۴۲ روز چند بار ابلاغیه برای ایشان صادر میشود.یا همان یکبار اول ابلاغیه صادر میشود؟

مشاوره حقوقی طلاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پس از صدور رای ، یکبار برای طرفین ابلاغ رای صورت می پذیرد و چنانچه در ظرف زمانی تعیینی از شکایت آنان مصون بماند ، رای قطعی شده و امکان اجرای آن از طریق دفاتر طلاق محقق می گردد .

عرض سلام خدمت شما، ابلاغیه صدور رای یکبار ارسال خواهد شد و چنانچه ایشان اقدامی نکنند، این رای قطعی خواهد گشت.

یک بار ابلاغیه صدور رای بیشتر ارسال نمیشود

سلام و درود، با توجه به صدور رای طلاق پس از گذشت مدت تجدیدنظر و فرجام خواهی قطعی و نهایی شده و ابلاغ نیز برای شوهرتان‌ یک بار ‌خواهد ‌بود؛ موفق باشید.

سلام .اگر منظورتان جلسه رسیدگی است که یکبار برای ایشان ابلاغ میشود

به شما اطلاع داده نمیشه مقام قضایی خودشون تصمیم میگیرن بستگی به ابلاغ واقعی یا قانونیه