فروش سه دانگ اپارتمان بدون اطلاع شریک امکان دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۲ #72678974

سلام سه دانگ اپارتمانی که در ان زندگی میکنیم را من چند سال پیش بنام خانمم کردم و ایشان اخیرا سه دانگ خود را فروخته بدون اطلاع من چکار میتوانم بکنم

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید حق شفعه خود را اعمال کنید و سهم سه دانگ رو خریداری کنید

برای فروش سهام در ملک مشاع نیازی به اذن شریک نمی باشد لیکن در صورت فراهم بودن شرایط امکان اعمال حق شفعه وجود دارد که میتوانید با یک وکیل در این خصوص مشاوره داشته باشید .