مجازات هتک حرمت آن هم در محضر قاضی دادگاه و تمام افراد حاضر چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۶ #72670998

با سلام و احترام
بنده دیروز بنا به درخواست قضایی همسر اولم(هنوز طلاقشان ندادم و با توجه به عدم تمکین ازدواج مجدد نمودم) مبنی بر استرداد جهیزیه در شواری حل اختلاف ____ حاضر شدم که در حین بررسی پرونده توسط قاضی شورای شعبه مربوطه پس از پایان اظهارات برای ثبت امضاء پای میز قاضی رفتم و در حال امضاء صورتجلسه بودم که همسر بنده به صورت ناگهانی با سیلی محکم به پشت سر و گردن بنده زدن و با فحاشی( بی ناموس و بی غیرت و ...) باعث خرد شدن شخصیت بنده و ناراحتی بسیار اینجانب شدن و از آنجایی که دفتردار و منشی دفتر به همراه شخص دیگری نیز در اتاق حضور داشتند بسیار بسیار خشمگین شدم ولی حرکت منفی انجام ندادم و با تماس به پلیس ۱۱۰ خواهان رسیدگی شدم؛ حال هم نامه پزشکی قانونی گرفتم و هم در خصوص هتک حرمت شکایت نمودم.

۱- جزای هتک حرمت آن هم در محضر قاضی دادگاه و تمام افراد حاضر در اتاق چیست؟ ( این مورد خیلی برای من اهمیت دارد، غرورم خدشه دار شده است)
۲- این مورد جزای عمومی دارد یا خصوصی است؟
۳- آیا برای نامه پزشکی قانونی دیه تعلق میگیرد؟
در نهایت چه حکمی صادر می شود؟
ممنون از پاسخگویی شما عزیزان

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هتک حرمت عبارت است از انجام فعل، رفتار یا هر کار دیگری که به موجب آن شخصیت و اعتبار صرفا شخص حقیقی یا حقوقی خدشه‌دار و در برخی موارد دچار اختلال و تضعیف می‌شود. به طور کلی اهم مصادیق و مواردی که مشمول هتک حرمت می‌شوند، عبارت از توهین، فحاشی است.
هتک حرمت جنبه خصوصی است

۱- جزای هتک حرمت آن هم در محضر قاضی دادگاه و تمام افراد حاضر در اتاق چیست؟ ( این مورد خیلی برای من اهمیت دارد، غرورم خدشه دار شده است)
در واقع شما باید به اتهام توهین و هتک حرمت از ایشان شکایت کنید
۲- این مورد جزای عمومی دارد یا خصوصی است؟
این جرایم جنبه خصوصی دارد و قابل گذشت توسط شاکی است
۳- آیا برای نامه پزشکی قانونی دیه تعلق میگیرد؟
تنها ارش تعلق می گیرد
در نهایت چه حکمی صادر می شود؟

اگر مشمول قذف نباشد تا ۷۴ ضربه شلاق و پنجاه هزار تا یک ملیون ریال جزای نقدی

۱- جزای هتک حرمت آن هم در محضر قاضی دادگاه و تمام افراد حاضر در اتاق چیست؟ ( این مورد خیلی برای من اهمیت دارد، غرورم خدشه دار شده است)
در واقع شما باید به اتهام توهین و هتک حرمت از ایشان شکایت کنید
۲- این مورد جزای عمومی دارد یا خصوصی است؟
این جرایم جنبه خصوصی دارد و قابل گذشت توسط شاکی است
۳- آیا برای نامه پزشکی قانونی دیه تعلق میگیرد؟
تنها ارش تعلق می گیرد
در نهایت چه حکمی صادر می شود؟

اگر مشمول قذف نباشد تا ۷۴ ضربه شلاق و پنجاه هزار تا یک ملیون ریال جزای نقدی

۱- جزای هتک حرمت آن هم در محضر قاضی دادگاه و تمام افراد حاضر در اتاق چیست؟ ( این مورد خیلی برای من اهمیت دارد، غرورم خدشه دار شده است)
در واقع شما باید به اتهام توهین و هتک حرمت از ایشان شکایت کنید
۲- این مورد جزای عمومی دارد یا خصوصی است؟
این جرایم جنبه خصوصی دارد و قابل گذشت توسط شاکی است
۳- آیا برای نامه پزشکی قانونی دیه تعلق میگیرد؟
تنها ارش تعلق می گیرد
در نهایت چه حکمی صادر می شود؟

اگر مشمول قذف نباشد تا ۷۴ ضربه شلاق و پنجاه هزار تا یک ملیون ریال جزای نقدی

به خاطر فحاشی به مجازات توهین محکوم خواهد و در خصوص ضرب و جرح به دلیل خفیف بودن اثار جنبه عمومی نخواهد داشت نهایتا جنبه خصوصی دارد