آیا همسرم بعد از حق طلاق میتونه طلاق نده؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۷۲ #72668456

من میخوام به همسرم حق طلاق بدم در عوض مهریشو ببخشه میخوام بدونم به مشکل نمیخورم درجدایی چون من میخوام جدا بشم دوران عقد هستیم آیا همسرم بعد از حق طلاق میتونه طلاق نده

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود

میتوانند از حق طلاق استفاده نکنند

سلام
بله میتوانند از حق طلاق خود استفاده نکنند.

سلام. اولا زوج طلاق میده زوجه طلاق میگیره، ثانیا بعد از اخذ وکالت در طلاق زوجه الزامی برای طلاق گرفتن نداره ثالثا اگر طلاقشو نگرقت شما میتونید خودتون برای طلاق دادن اقدام کنید

وقتی شوهر به شما حق طلاق ( منظور وکالت درطلاق ) را می دهد دیگربامخالفت شوهر روبرو نیستید و می توانید بدون هیچ نگرانی بابت طلاق اقدام کنید

وکالت طلاق به زوجه به معنی الزام به انجام طلاق توسط ایشان نیست و اگر نخواهد از وکالت استفاده کند نمی توانید ایشان را مجبور نمایید.