میتواند دلیلی برای عدم صلاحیت ایشون برای نگهداری فرزندان و دادن حضانت فرزندان به مادر باشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۱ #72656358

با توجه به اینکه پدر یک پرونده کیفری (کتک زدن مادر -دیه) دارد، میتواند دلیلی برای عدم صلاحیت ایشون برای نگهداری فرزندان و دادن حضانت فرزندان به مادر باشد؟
مادر ادعا دارد که پدر سلامت روان ندارد و کودکان را آزار میدهد. کودک ها ۱ و ۴ ساله هستند.

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حضانت فرزندان تا ۷ سالگی با مادر می باشد . مسایلی که ذکر کرده اید نمیتواند صلاحیت پدر را مخدوش نماید .

سلام.
۱)طبق ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی حضانت تا ۷سالگی با مادر و پس از آن به تشخیص دادگاه و با در نظر گرفتن مصلحت کودک به عهده یکی از والدین می باشد.
۲)بر اساس ماده ۱۱۷۳ قانون مدنی: «هر گاه در اثر عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر یا مادری که طفل تحت حضانت اوست، صحت جسمانی و یا ترتیب اخلاقی طفل در معرض خطر باشد، محکمه می تواند به تقاضای اقربای طفل یا به تقاضای قیم او یا به تقاضای رئیس حوزه قضائی هر تصمیمی را که برای حضانت طفل مقتضی بداند, اتخاذ کند. »موارد ذیل از مصادیق عدم مواظبت و یا انحطاط اخلاقی هر یک از والدین است :.............ابتلا به بیماریهای روانی تکراری ا تشخیص پزشکی قانونی.
تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف.
۳.با توجه با مواد قانونی فوق، ممکن است مادر بتواند عدم صلاحیت پدر را در دادگاه ثابت نماید، که حکم قطعی ضرب و جرح می تواند اماره ای بر این عدم صلاحیت باشد، نه اینکه قطعا دلیل محسوب شود.

پیروز باشید