آیا اول همسرم باید هزینه دادرسی که ۳۰ میلیون تومان است را به دادگاه واریز کند و بعد اجراییه بگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۴ #72654585

باسلام.بابت هزینه دادرسی مهریه همسرم این رای صادر شده که معنی آن را متوجه نمیشوم که آیا اول همسرم باید هزینه دادرسی که ۳۰ میلیون تومان است را به دادگاه واریز کند و بعد اجراییه بگیرد یا اینکه ایشان بدون دادن هزینه دادرسی هم میتواند اجراییه بگیرد رای بشرح زیر است.
"خواهان مکلف به پرداخت هزینه دادرسی به ماخذ محکوم به در مرحله ی اجرای حکم در حق دولت است و خوانده نیز به همین ماخذ محکوم به پرداخت همین مبلغ در حق خواهان می باشد. مقتضس است در زمان اجرا حکم و اخذ محکوم به، هزینه ی دادرسی از محکوم به اخذ و در حق دولت پرداخت گردد".
باتشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
ایشان میتوانند دادخواست اعسار دهند و در صورت قبولی اعسارشان بدون پرداخت هزینه دادسرسی اقدام فرمایند و در اتمام کار هزینه را پرداخت نمایند

با سلام و احترام
زمان وصول هزینه کسر می شود

سلام. در زمان اجرای حکم و واریز مبلغ مهریه توسط شما، سهم هزینه دادرسی از آن مبلغ برداشت خواهد شد.

با سلام و احترام به استحضار می رساند بدیهی است همسر شما که خواهان پرونده می باشند بعلت معسر بودن از پرداخت هزینه دادرسی معاف شده اند با این اوصاف در مرحله اجرای حکم صرف نظر از این موضوع که می بایستی پس از کسر هزینه دادرسی از محکوم به می توانند مابقی محکوم به را استیفاء نمایند شما که خوانده و محکوم علیه پرونده اجرایی می باشید نیز ملزم به پرداخت هزینه های دادرسی می باشید

سلام
درصورت قبول اعسار همسرتان، صدور اجراییه و اجرای حکم نیاز به پرداخت هزینه دادرسی ندارد و پس از وصول محکوم به که همان مهریه است ابتدا هزینه دادرسی کسر و الباقی به ایشان پرداخت می گردد.