آیا هزینه این تعمیر بعهده همه است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۷۰ #72650088

درود وقت بخیر. آپارتمان ما دارای ۴ طبقه و ۶ واحد است که طبقات ۱ و ۲ تک واحدی و طبقات ۳ و ۴ دو واحدی است . لوله فاضلاب حمام بصورت ۲ واحد ۲ واحد جداگانه کشیده شده است . در حال حاضر بدلیل نشت آب فاضلاب حمام واحدهای ۴ و ۶ که روی واحد ۲ قراردارند و لوله فاضلاب آنها بین خودشان مشترک است نشتی به واحد پایین سرایت کرده و باعث خسارت شده است . تعمیر آن هزینه زیادی داشته حدود ۶ تا ۸ میلیون برآورد شده . اینجانب مدیر ساختمان هستم و سوال یکی از همسایه ها این است : اولا چون لوله فاضلاب حمام واحدهای ۴ و ۶ جدا از سایر واحدها میباشد آیا هزینه این تعمیر بعهده همه است؟ دوما واحد خسارت دیده ادعا میکند که از بهمن ماه ۹۹ تا کنون بارها به واحد فوقانی گزارش داده که نشتی فاضلاب وجود دارد و سهل انگاری باعث افزایش هزینه ها شده لذا سایرین تقاضا دارند واحد متخلف هزینه ها را بپردازد. تکلیف چیست؟ ممنون

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ابتدا تامین دلیل نمایید .

بدوا تامین دلیل نمایید ...

سلام
این هزینه تعمیربرعهده واحدهای میباشدکه نشتی بواسطه اهمال کاری آنهاصورت گرفته درصورتیکه مورد استفاده اختصاصی آنهاباشدواگرجزءمشاعات باشددرصورتی ملزم به تعمیرهستندکه تقصیرازجانب آنها باشد.

درود لوله های اختصاصی هزیته هاش با مالک آنهاست

باسلام هزینه های مشترکات آن دو واحد مربوط به خود آنهاست چون جزء مشاعات نیست.

سلام تامین دلیل نمایید تا کارشناس نظر دقیق در اینخصوص ارائه نماید

بادرودوسلام تمامی واحدهایی که نشتی آب دارند باید مخارج را تادیه نمایند.