آیا امکان داره روی پرونده علاوه بر شکایت افت ماشین یک شکایت دیگر به عنوان ضرر زیان این مدت که بیکار شده ام تنظیم کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۸۵ #72636748

با سلام و خسته نباشید . بنده چند روز پیش با پژو ۴۰۵ تصادف کردم و پس از کشیدن کروکی و نظر کارشناس راهور ، مقصر اصلی پژو ۴۰۵ اعلام شد چون از سمت راست سبقت نامتعارف گرفته بود و ماشین بنده داغون و از کار افتاده شده است . خودم اسنپ کار میکردم و تنها منبع درآمد بنده هم همین ماشین بوده و خرج ۲ تا خانواده هم با همین ماشین در می آوردم . از نظر جسمی به قوزک و زانوی پایم هم آسیب دیدم از نظر جسمانی هم چطور؟
با تشکر فراوان .

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر قابل مطالبه نمی باشد

بادرودوسلام خسارت عدم النفع قابل تادیه نمی باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدخیر عدم النفع قابل مطالبه نمی باشد .

سلام
خیر.خسارت عدم النفع قابل پرداخت نمی باشد

درود بر شما
اگر از نظر بدنی از کار افتاده شناخته شوید میتوانید خسارت از کارافتادگی بگیرید اما خسارات عدم النفع قابل مطالبه نیست.

سلام

در مورد آسیب جسمی (اگر واقعا چیز مهمی هست) به کلانتری مراجعه و نامه پزشکی قانونی بگیرید. اگر پزشکی قانونی تایید کنه که آسیب دیدید میتونید دیه بگیرید

در مورد از کارافتادگی هم اگر وکیل خوبی داشته باشید یا لایحه خوبی برای شما تنظیم بشه احتمال اینکه بتونید خسارت از کارافتادگی رو بگیرید کم نیست
چون بعضی محاکم ازکارافتادگی رو بهش رای دادن و اونو مصداق عدم النفع به حساب نیاوردن

با درود خیر قابل مطالبه نیست.