میزان تاخیر تادیه چک برگشتی چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۸ #72632158

سلام

میزان تاخیر تادیه چکی به مبلغ دوازده میلیون تومان که سر رسیدش ۲۵/۴/۹۵ بوده و یک هفته قبل برگشت خورده و هنوز اظهارنامه و داداخواستی تنظیم نشده چقدر است؟

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میزان تاخیر تادیه را میتوانید در قسمت محاسبات حقوقی سایت محاسبه نمایید .

با سلام تاخیر تادیه از سررسید چک شروع و تا زمان اجرای کامل دادنامه قطعی محاسبه خواهد شد با توجه به اینکه علی رغم مشخص بودن مبدا ، زمان اجرای حکم قابل تعیین نیست امکان محاسبه دقیق خسارت تاخیر تادیه وجود ندارد.