آیا قاضی قانونی عمل کرده یا جنسیتی عمل کرده؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۴۶۴ #72631853

سلام.
زوج محکوم به پرداخت ۸ماه یک سکه شد و حکم قطعی شده و مجددا زوجه به خاطر حق حبس نفقه خود را به اجرا گذاشت و زوج محکوم شد به پرداخت ۸۰۰هزار در هر ماه و زوج رفت تعدیل مهریه داد به استناد پرداخت همزمان مهریه و نفقه رای بدوی اومد که زوج باید هر ۱۲ ماه یک سکه بدهد یعنی ۸ ماه شد ۱۲ ماه و زوج مجددا اعتراض زد پرونده رفت تجدید نظر رای اومد و ۱۲ماه شد ۱۹ماه و قطعی شد ایا این عمل قضات قانونی است یا جنسیتی است؟
سوال دیگم اینه با اقساطی شده مهریه ممنوع خروج بودن زوج لغو میشود؟
ممنون میشم به هردو پاسخ دهید

مشاوره حقوقی مهریه
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
وضع موجود زوج ملاک است که ما از آن اطلاعی نداریم و طبق مدارک ارائه شده صادر شده در غیر اینصورت دلیل دیگری خواهد داشت

بااحترام. اگرچه باتوجه به نگاه یک زن پرداخت اقساط بصورت بلندمدت ناعادلانه والبته دربعضی شرایط این نگاه منطقی نیز می باشد،ولی قضات باتوجه به توانایی مالی زوج رای صادرمیکنند وموضوع جنسیت مطرح نیست.

باسلام رای قاضی طبق وضع معیشتی محکوم می باشد و با پرداخت اولین قسط ممنوع الخروجی آن رفع می گردد

باسلام و درود رای قاضی قانونی می باشد اگر اولین قسط پرداخت گردد ممنوع الخروجی رفع خواهد شد.

با سلام وای قانونی است اولین قسط پرداخت شود رفع ممنوع الخروجی صورت می گیرد

با درود، مطابق قانون‌ رای صادر شده جنسیتی نیست که، مهریه می‌گیرید، نفقه می‌گیرید، دیگر چه می‌خواهید از حق حبس خویش هم استفاده می‌کنید دیگر چه خواهی دیگر چه خواهی؟؟

منظور شما از جنسیت مشخص نیست رای قاضی کاملا قانونی است با اقساطی شدن مهریه بله ممنوع الخروجی رفع خواهد شد