دیه به نرخ سال ۹۸ واریز شد، چرا؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۳۵ #72626566

سال ۹۸ تصادف کردم حکم دادگاه اواخر سال ۹۸ صادر شد و ۱۵ فروردین ۹۹ دیه واریز شد

مشاوره حقوقی دیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دیه ب نرخ روز می باشد و حکم در ۹۸صادرشده

با سلام
قطعیت به این است که دیه بروز پرداخت میشود

با سلام
دیه به نرخ روز و یوم الاداست

سلام
از زمانی که حکم قطعی پرداخت دیه صادر می گردد شرکت بیمه ۲۰ روز فرصت دارد مبلغ را واریز نماید ملاک بیمه زمان صدور رای قطعی است.
رای شما در سال ۹۸ قطعی شده و احتمالا مهلت بیست روزه بیمه با احتساب تعطیلات به سال ۹۹ رسیده است.
در صورت عدم مراجعه زیان دیده بیمه مبلغ را در یک صندوق واریز می نماید و رسید آن را به دادگستری می دهد.
در غیر اینصورت ممکن است زیان دیده دو سال بعد مراجعه نموده و مدعی گردد که باید بر اساس نرخ سال جدید بیمه را دریافت نماید.

سلام دیه باید به نرخ روز پرداخت شود.

با سلام

دیه یوم الادی است یعنی به نرخ روز باید پرداخت شود نه زمان تصادف یا صدور رای.

باسلام
دیه یوم الاداست و می بایست به نرخ روز پرداخت شود.