ضامن شخصی شده ام آیا با قاضی حرف بزنه وقت رسیدگی به اعسار زودتر میده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۸ #72600514

سلام ضامن شخصی در دادگاه شدم ایشان اعسار داده به خاطر ناقص بودن مشخصات قرار عدم استماع صادر شد وبه من اخطار بیست روز فرستادن سوالم اینه

ایشان اعسار مجدد داده که برای سه ماه بعد تعیین وقت شده

ایا ایشان بره با قاضی حرف بزنه وقت رسیدگی زودتر میده؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

وقت رسیدگی تعیین شده قابل تغییر نیست

امکان تغییر وجود نخواهد داشت

با سلام.
اگر وقت رسیدگی تعیین شده باشدوبه طرفین ابلاغ شده باشد امکان تغییر وجود نخواهد داشت.ولی با اینحال جای نگرانی نیست تا صدور حکم اعسار میتوانید مجدد ضمانت وی را عهده دار شوید

حرف زدن باقاضی تاثیری درتغییر وقت رسیدگی ندارد

با سلام
سوال شما مبهم است. اگر شما ضامن شدید و شخصی که شما ضمانتش رو کردید در مهلت تعیین شده بدهی خودش رو نپرداخته و بعد علیه شما طرح دعوی شده و محکوم به پرداخت مبلغ بدهی شدید شما هم می توانید همانند بدهکار دادخواست اعسار به دادگاه بدهید.