برای کلاه برداری اینترنتی از طریق تلگرام چه نوع شکایتی باید مطرح بشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۰۱ #72563709

کیفری یا حقوقی؟ و آیا مهم و لازمه که وکیل از شهر محل سکونت خودم باشه؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
برای شکایت کلاهبرداری چه اینترنتی چه حضوری بایستی از طریق دادسرا و شکایت کیفری نمود که با تنظیم شکوائیه و ثبت آن از طریق دفتر خدمات قضایی انجام میگیرد .
اخذ وکیل بستگی به تمایل شخصی شما دارد هر چند که اختیار وکیل ، مخصوصا در پرونده های کیفری بسیار مفید خواهد بود .

سلام و درود.
وقت بخیر.

کلاهبرداری اینترنتی مطابق با قانون مجازات اسلامی و قانون جرایم رایانه ای رسیدگی می شود. لذا شما باید شکایت کیفری در دادسرا مطرح نمایید.

در مورد اخذ وکیل متناسب با مبلغ، نوع کلاهبرداری، دسترسی به متهم و میزان پیچیدگی پرونده باید تصمیم بگیرید، ولی خوب است بدانید در هر مورد، مشاوره حقوقی و پیگیری از راه درست به شما بسیار کمک می کند.

موفق و پیروز باشید.