تغییر نام خانوادگی از طریق ثبت احوال انجام نمی شود آیا با وکالت به وکیل این کار امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۵ #72560832

سلام. من بنا به دلایلی میخوام نام خانوادگیم را تغییر بدم ولی از نظر ثبت احوال امکانش نیست آیا میشود با استفاده از وکیل حقوقی پیگیری کنم و امکان تغییر هست؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وکالت تظمینی نمی باشد و خلاف شان وکالت است

سلام‌و درود
با مراجعه ب اداره ثبت احوال میتوانید تغییر نام یا نام خانوادگی خود را اقدام کنید

با درود فراوان
بله میتوانید از طریق وکیل یا خودتان از طریق دادگاه اقدام نمایید .

با سلام با توجه به این مورد که یکبار درخواست شما رد شده است(علت را بیان نکرده اید)
بهتر است با وکیل مشاوره ای داشته باشید در صورت امکانپذیر بودن درخواست دوباره دهید.

با سلام ووقت بخیر
با مراجعه به اداره ثبت احوال محل اقامت نسبت به درخواست تغییر نام خانوادگی اقدام نمایید .برای اطلاعات کامل تر به مرکز پشتیبانی بنیاد وکلا تماس بگیرید تا اطلاعات لازم رو دراختیارتون قرار دهند.