چگونه در دادگاه تجدیدنظر، رای را به نفع خود نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۶۹ #72558141

چگونه تحقیقات کذب نیروی انتظامی که تهمت به اعتیاد و مواد فروشی در دادگاه تجدیدنظر در پرونده حضانت اثبات کنیم؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تحقیقات به عمل آمده صرفا اماره محسوب می شوند
مراتب عدم اعتیاد را می توانید ازطریق پزشکی قانونی و عدم مواد فروشی را با استشهادیه اثبات نمایید و در واقع در شرایط حاکم برای موضوع عمی باید ادله ارائه نمایید

سلام
تحقیقات نیروی انتظامی در چه پرونده ای انجام شده؟ به دستور چه کسی؟ و با چه مجوزی؟ پاسخ این سوالات در تعیین اینکه اعتبار تحقیقات چه میزان است و در دفاع شما تاثیر مستقیم دارد

سلام تحقیقات نیروی انتظامی دلیل نیست و هیچ جرمی را اثبات نمی کند . بهتر است وکیل بگیرید تا از شما دفاع کند .