آیا راه قانونی برای گرفتن حق کامل خود را دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۷ #72552556

برادران مادرم از بیسوادی مادرم سواستفاده کرده و مبلغ کمی بعنوان سهم ارث پدری به مادرم پرداخت کرده اند و مادرم هم از سهم ارث خود و قیمت زمینها اطلاعی نداشته و کاغذی برای برادرانش امضا کرده. حال پشیمان است و ادعای حق کامل و قانونی خود را دارد.
آیا راه قانونی برای گرفتن حق کامل خود را دارد؟
در ضمن کاغذ دست نوشته بین خودشان بوده.
با تشکر از زحمتاتتون

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می تونه بعنوان اینکه بی سوادبوده تقاضای بطلان تقسیم نامه را بکند که کارسختی هم هست

سلام
اولا بستگی به متن دست نوشته دارد
ثانیا اگر اثبات شود که قدرالسهم مادر بیش از انچه که اخذ نموده است بوده، احتمال امکان طرح دعوای مطالبه تتمه قدرالسهم وجوددارد

ادعای شما محکمه پسند نیست . ازطرفی مادرتان امضاء کرده یعنی بیسواد نیست