با توجه به اینکه بچه ۴ سالشه و دختر هم هست و حضانت عملا با من هستش باید به چه مرکزی مراجعه کنم برای دریافت حضانت و چه مراحلی داره و چه مدت طول میکشه؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۱۹۸ #72551280

سلام وقت به خیر
من قصد دارم از همسرم جدا شم و یک دختر ۴ ساله دارم.
یکی دوسال است که در کشمش هستیم و قبل از عید تا مراحل دادگاه پیش رفتیم ولی خب یکی دوبار اول رو ایشون تشریف نیاوردن . در مدتی هم که مراحل قانونی طی میشد به بهانه اینکه دلشون برای بچه تنگ شده میومدن اصرار که بچه رو ببرن و وقتی میبردن تا چند روز نمیاوردن که از این طریق من را تحت فشار بزارند برای بخشش مهریه و اموالی مکه به اسمم هست.
الان من در منزل خودم هستم و قصد دارم دوباره مراحل درخواست طلاق رو پیگیری کنم ولی میخوام قبلش حضانت بچه رو داشته باشم به طور قانونی که در این مدت مراحل طلاق بچه پیش من باشه و اگر هم پدرش میاد دیدنش به صورت قانونی و در زمان مقرر باشه.
می‌خواستم ببینم با توجه به اینکه بچه ۴ سالشه و دختر هم هست و حضانت عملا با من هستش باید به چه مرکزی مراجعه کنم برای دریافت حضانت و چه مراحلی داره و چه مدت طول میکشه؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام ، بامراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست حضانت ثبت و پیگیری نمایید

در خصوص ملاقات ها میتوانید توافق کنید وگرنه دادگاه تصمیم خواهد گرفت،در خصوص حضانت از طریق دفاتر خدمات قضایی طرح دعوا شود

با سلام با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست حضانت مطرح کنید

درود
با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست حضانت تنظیم و ثبت نمایید

سلام
دادخواست حضانت تهیه فرموده و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت بفرمایید

باسلام از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست حضانت را تقدیم کنید

با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست حضانت طرح نمایید