گواهی انحصار وراثت رو چطور دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۳۵ #72547417

سلام خسته نباشید
به بنده گفتن برای شکایت در دادگاه باید گواهی انحصار وراثت ببرم بنده کپی ازش دارم بهم گفتن شورای حل اختلافی که صادر کرده برم این کپی را نشان دهم کپی برابر اصل بهم میده میخواستم بدونم درسته مدرک دیه ای نباید ببرم؟

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ذینفع باشید می تواتید رونوشت بگیرید.

در صورت ذی نفع بودن می توانید با مراجعه به شعبه رسیدگی کننده درخواست کپی برابر اصل نمایید

با اخذ گواهی فوت متوفی از اداره ثبت احوال و کلیه شناسنامه و کارت ملی تمامی وراث دادخواست بدین و پس از اخذ فرم ۱۸و ۱۹ از اداره دارای و تحویل آن به شورا گواهی حصروراثت را بگیرید درضمن بهتره به دیه اشاره نکنید

با سلام
دوست عزیز میتوانید مراجعه کنید به همان شعبه صادر کننده و چون ذی نفع هستید رونوشت برابر اصل را از شعبه درخواست کنید

اگر ذی نفع هستید میتوانید به همان شعبه ای که گواهی را صادر کرده مراجعه کپی برابر اصل بگیرید

با سلام
در صورتی که برای اخذ کپی برابر اصل ذینفع باشید (یعنی یکی از ورثه که اسمش در گواهی اومده یا ورثه هر یک ازآنها) با در دست داشتن مدارک احراز هویت خود به شعبه مراجعه کنید و درخواست کنید یک برگ رونوشت برابر اصل از گواهی در اختیارتان قرار دهند
اگر ذینفع نبودید و نتوانستید برابر اصل بگیرید می توانید در شکایت خود با همان کپی اقدام کنید و در صورتی که اصل آن در دادگاه نیاز باشد دادگاه خودش می تواند استعلام بگیرد

بله به شعبه صادرکننده گواهی حصروراثت مراجعه کرده و درخواست برابراصل آن را بدهید