متهم به جرم خیانت در امانت شدیم، مجازاتش چیست؟ قابل تخفیف و یا تعلیق است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۹۰ #72541497

با سلام و عرض خسته نباشید
من کارمند یه شرکت خصوصی هستم و به سیستم انبارشرکت جهت درخواست کالای مورد نیاز واحد دسترسی دارم چندین بار از انبار کابل در متراژ ۴۰ و یا ۵۰ متر در سایزهای مختلف درخواست کردم و من و دوتا از همکاران بجای استفاده در جای مورد نظر استفاده شخصی و یا بیرون شرکت مس اونها رو فروختیم حالا ما در مرحله تحقیق دادسرا متهم شدیم به تحصیل مال نامشروع از طریق خیانت در امانت و یکی دیگه از همکاران به جعل سیستمی به مبلغ ۱۲۰ میلیون تومن که اصل مبلغ کابلها بوده ایا اگر ما نهایتا محکوم بشیم به چه صورتی خواهد بود ایا همین اتهام خیانت در امانت درسته و یا ممکنه تغییر کنه بعد جریمه ما چه شرایطی خواهد داشت ایا امکان داره تعلیق بهمون بخوره یا تخفیف بگیریم ؟ جریمه و رد مال رو چطوری باید بدیم هر کسی باید کل مبلغ رو بده و یا هر کسی هر مقدار رو که برداشته ممنون میشم به من جواب واضح بدین چون واقعا گیج و سردرگم و بلاتکلیفم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام تحصیل مال نامشروع و خیانت در امانت هر دو اتهام جداگانه ای هستند و یکی طریق آن دیگری نیست، تغییر عنوان اتهام هم بعد از تفهیم آن بدون تعیین تکلیف نسبت به اتهام اولیه ممکن نیست. بدیهی است هر کس محکوم به استرداد مال موضوع اتهام شخصی خود خواهد شد. تعلیق مجازات طبق ماده ۴۸ ق مجازات اختیاری است.

باید پرونده شما توسط وکیل مورد مطالعه قرار گیرد تا مشخص شود چه اقرار هایی در مرحله دادسرا انجام داده اید و ادله شاکی علیه شما شامل چه مواردی می باشد جرم خیانت در امانت جرمی با مجازات بسیار سنگین می باشد.