فروشنده به تعهدات خود در زمان قرارداد عمل نمی کند می توانم جهت فسخ قرارداد اقدام کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۰۸ #72532601

با سلام

بنده یه آپارتمان پیش خرید کردم در املاک و قولنامه نوشته شده است و در آن قید شد که فروشنده موظف هست که سند بزند همان سند هایی که در زمان پیش فروش میزنند که فروشنده این کار را انجام نداد بدلیل هزینه هایی که گفت برام داره و مورد دیگه به تعهد های خود نمی خواد عمل کنه مثلا گفته داخل ساختمان را پارکت میکنم و پکیج میزارم و رادیاتور ولی نمی خواهد این هارو اضافه کنه چیکار باید انجام بدهم؟

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
میتوانید نسبت به ایفای از فروشنده شکایت نمایید ..........

سلام در خصوص انجام تعهدات قراردادی ، هر کدام که موعد اناجم آن فرا برسد و فروشنده انجام ندهد ، می توانید دادخواست الزام به انجام تعهد و خسارات وارده را مطرح نمایید .
به نظر می رسد منظور شما از سند زدن ، تنظیم سند رسمی ( قرارداد ) پیش فروش در دفترخانه است . اگرچنین است ، ضمانت اجرای اینتخلف ماده 23 قانون پیش فروش ساختمان است که جرم انگاری شده است .
در خصوص تجهیزات داخلی ساختمان ، مطابق مفاد قرارداد باید عمل شود در غیر این صورت تابع عرف است .

چنانچه تاریخ انجام هر کدام از تعهدات فروشنده رسیده باشد ولیکن ایفاء تعهد انجام نشده باشد می توانید الزام به ایفاء تعهد ایشان را از طریق مراجع قضایی درخواست نمایید.