اگر حکم طلاق صادر شده باشه باز هم به دلیل معلوم نشدن مهریه؛ همچنان امکان عقد دائم برای ازدواج دوم وجود نداره؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۴ #72524064

با سلام و احترام؛
سوالم اینه که خواستگاری دارم الان قصد ازدواج داریم..ولی به دلیل اینکه حکم طلاق اول صادر نشده و تکلیف مهریه همسر اول معلوم نشده هنوز..ایشان ادعا می کنند که امکان عقد دائم فعلا وجود نداره و چون حکم طلاق صادر نشده..همسر سابق میتونن شکایت کنند به دلیل عدم اجازه و دردسر ساز بشه و جرم محسوب میشه..
نی خواستم بدونم ادعای ایشان صحیح است یا خیر!؟
و فقط میشه عقد موقت خوند تا مشکل ایشون حل بشه!؟؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
زوج اگر بدون ازدواج همسر اول ازدواج کند برای زوجه اول حق طلاق به وجود می آید. خیر پس از طلاق مشخص نشدن تکلیف مهریه ارتباطی به ازدواج دائم ندارد.

امکان عقد قانونی وجود ندارد و تا طلاق و عده انجام نشده باشد همچنان فرد متاهل محسوب می شود اما امکان عقد شرعی وجود دارد که توصیه نمی شود موفق باشید

سلام
تا پس از صدورحکم طلاق و پایان مدت عده امکان عقد شما اعم از موقت و دائم نیست...

سلام
حتما صبر نمایید تا تکلیف زوجه اول مشخص شود. اگر اجازه زوجه اول را نداشته باشند جرم محسوب می‌شود.

با سلام و احترام. درسته که ازدواج دوم باید یا با رضایت زوجه اول یا حکم دادگاه باشد ولی در صورت ازدواج شما با طرف مقابل نهایت جزای نقدی قلیل زیر یک میلیون از زوج اخذ می گردد.

اگر خواستگار شما اذن ازدواج از دادگاه گرفته باشند مشکلی درنکاح چه موقت و چه دائم نیست.

با درود تا رای‌ طلاق صادر نشود و صیغه طلاق جاری نشود و مدت عده سپری نشود نمی‌توانید و متذکر میشوم چنین نکنید زیرا هنوز همسر ایشان (زوج هستید)، تا طی تمامی مراحل صبر کنید زیرا هنوز شرعا و قانونا همسر ایشان میباشید.