در صورتیکه همسرم از خانه دزدی کرده باشد میتوانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۹ #72508463

سلام زنم از خونه طلا ها را برداشته و الان زده زیرش چون تو خونه کسی غیر از خودش و من نبودیم در ضمن این بار اولش نیست که این کارا میکنه

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بله میتوانید از ایشان شکایت نمایید اما بایستی ادعایتان را اثبات نمایید .

سلام اثبات این موضوع که طلاها را همسرتان از خانه خارج کرده ، تقریبا محال است .چرا که ابتدا باید وجود طلاها در منزل یا در ید همسرتان ثابت شود . مضاف این که طلاهایی که در هنگام عقد و بعدا به زوجه داده می شود هبه محسوب می شود و فقط در صورت وجود آن می توان از هبه رجوع کرده و آن را مسترد نمود .

با سلام چنانچه بتوانید اثبات نمایید این موضوع به لحاظ کیفری قابل پیگیری و مجازات دارد