اگر در هنگام خواستگاری و عقد زوجه در شهری دور دانشجو باشد می توان جلوی تحصیل ایشان را گرفت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۷ #72488

اگر در هنگام خواستگاری و عقد زوجه دانشجو باشد(دانشجوی مقطع کارشناسی) در شهری دور آیا می توان جلوی تحصیل ایشان را در این مقطع گرفت؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

 چنانچه اشتغال زوجه به تحصیل، مغایر تکلیف وی به تمکین از زوج باشد، زوج می تواند با اقامه دعوای الزام به تمکین، نشوز زوجه را اثبات کند. اما در این رایطه به شما توصیه می کنم با گرفتن انتقالی به دانشگاه شهر مورد نظر خود از بروز اختلاف جلوگیری کنید.