در صورتی که در خارج از کشور طلاق بگیریم می توانم مهریه ام همان جا اقدام کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۱ #72487601

من و همسرم قصد مهاجرت داریم و تصمیم داریم بعد از مهاجرت در کشور آلمان از هم جدا شویم. آیا در این صورت میتوانم مهریه ام را در آلمان از همسرم طلب کنم؟ یا قانونی در این زمینه وجود ندارد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما باید طبق قوانین ایران از یکدیگر جدا شوید وطلاق بگیرید برای گرفتن مهریه بعد از طلاق هم می توانید اقدام کنید برای گرفتن مهریه خود در کشور آلمان هم می توانید طبق قوانین ایران اقدام کنید و از یک وکیل ایرانی در کشور آلمان کمک بگیرید

سلام شما باید مطابق قانون ایران علیه همسر خود اقدام کنید .

باسلام
حکم صادره در دادگاه المان فاقد ضمانت اجرا درایران است

اگرکشورآلمان طبق قانون ایران رسیدگی کند . می توانید