آیا بابت مهریه حکم جلب میدهند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۸۳ #72463323

خانم سابق من مهریه رو از طریق اجراییه ثبت به اجرا گذاشته و از دادگاه هم شکایت کرده. دریافت یه دین از دو
مرجع. منی که کارمند هستم دارم کار میکنم .از حقوق کم میشه

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دادگاه اقدام به طرح دعوی اعسار کنید

پس از صدور رای اعسار فقط در صورتی که اقساط را پرداخت نکنید جلب صادر می‌شود.

با سلام
جلب برای مهریه زمانی است که زوج دارای تمکن مالی باشد و از پرداخت مهریه امتناع نماید یا دادخواست اعسار زده و از پرداخت اقساط سرباز زند.

با سلام
با درخواست اعسار ، حکم جلب صادر نمی شود

سلام
بله حکم جلب می دهند
باید درخواست اعسار بدید

با سلام با قبول اعسار و وضعیت مالی شما و تعیین اقساط جلب صادر نخواهد شد

بله امکان پذیر است......